Retourneren en omruilen van artikelen

 • Artikelen, die u via Roze-Marijn heeft gekocht, kunnen zonder opgaaf van redenen worden geruild en/of retour genomen, mits:
  a. deze artikelen niet speciaal voor u op maat gemaakt zijn.
  b. deze artikelen uiterlijk binnen vijf dagen na ontvangst op het afleveradres voor retour aangemeld worden via het e-mail adres: info@roze-marijn.nl In de aanmelding van uw retour dient u het volgende te vermelden: uw naam, het ordernummer, welke artikelen u wenst te retourneren, en/of u een andere maat of kleur wenst te ontvangen. Indien uw verzoek voldoet aan het bovenstaande, ontvangt u binnen drie werkdagen een e-mail met bevestiging met hierin het adres waarnaar u uw bestelling kan zenden. Tevens ontvangt u per mail een retourformulier. c. de artikelen nog in originele staat van verzending zijn, voorzien zijn van aangehechte labels en in originele verpakking worden geretourneerd. 
  d. artikelen die u in de uitverkoop heeft gekocht met een korting van meer dan 50% mogen NIET geruild of geretourneerd worden. Kleding gekocht met een korting gekocht van 30% tot en met 50% mag wel worden geretourneerd, u ontvangt dan een tegoedbon welke onbeperkt geldig is.
  e. de artikelen, welke voor retour aangemeld zijn, moeten per omgaande, doch uiterlijk binnen 7 werkdagen na ontvangst van de bestelling op het bezorgadres aan ons geretourneerd en door ons ontvangen zijn. 
 • f. de artikelen dienen samen met het retourformulier te worden opgestuurd.
 • g. Is uw bestelling gratis verzonden (vanaf 100 euro) en komt het bedrag na retournering van bepaalde artikelen onder de 100 euro wordt het bedrag van de geretourneerde artikelen - de verzendkosten aan u geretourneerd.

Roze-Marijn accepteert uitsluitend retouren op hierboven beschreven wijze aangemeld zijn en waarvoor de instructies, die bij aanmelding zijn aangegeven, gevolgd zijn. Retouren die niet of niet binnen de gestelde tijd zijn aangemeld worden niet geaccepteerd. 

 • Uw retour zal na aanmelding én na ontvangst van het retour per e-mail bevestigd worden. Het bedrag van de retouren zal, ongeacht de gekozen betaalmethode, door ons worden gecrediteerd binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retour - de bezorgkosten indien het bedrag onder de 100 euro uitkomt.
 • De klant dient de te retourneren artikelen op eigen kosten te verzenden. Retouren, welke per post verzonden worden, dienen altijd voldoende te worden gefrankeerd, onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden NIET in ontvangst genomen en derhalve NIET gecrediteerd.
 • U kunt de te retourneren artikelen verzenden naar:
  Roze-Marijn
  Werpnet 10
  3192 DS Hoogvliet
Vernieuwen