Roze-Marijn hanteert de volgende voorwaarden:

Overeenkomst
Als er door de klant opdracht gegeven wordt aan Roze-Marijn om één of meerdere artikelen te leveren, dan is er sprake van een overeenkomst die wettelijk bindend is (koop op afstand).

Betalen
We hebben voor Nederland de volgende 3 betaalmogelijkheden gekozen:

* IDEAL, online betalen via ABN AMRO, Fortis, ING Bank, Rabobank, en SNS Bank. Voor deze online betalingen worden géén extra kosten berekend.
* Overboeking : U betaalt direct na plaatsen van de order, wij houden de order 2 dagen vast totdat de betaling is ontvangen.
*een cadeau- of tegoedbon, uitgegeven door Roze-Marijn

Levering
Roze-Marijn zorgt voor een juiste levering van de bestelde artikelen. Roze-Marijn behoudt zich het recht voor de koopovereenkomst te ontbinden als de klant zich niet aan de voorwaarden houdt. De gestelde levertijden is een indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend

Verzending
Artikelen worden verzonden via TNT-post als de betaling ontvangen is. Binnen Nederland worden alle bestellingen verstuurd voor een vast bedrag van €4,25. Bestellingen boven €100,-  worden gratis naar u verstuurd. Roze-Marijn is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door TNT-post of QLS. Zendingen kunnen verzekerd of aangetekend verzonden worden op verzoek én kosten van de klant (aan te geven bij "Opmerkingen)" Wij verzenden van maandag tot en met donderdag. Indien u 1 artikel besteld (of 2 kleine artikelen) wordt het verzonden in een brievenbusdoosje. Indien u meerdere artikelen besteld wordt het verzonden met het tarief voor postpakketten (7,10 standaard tarief).

Prijzen
Prijzen op onze webwinkel zijn vaste prijzen inclusief BTW. Hierover kan niet onderhandeld worden. De prijzen worden vermeld in Euro en zijn exclusief verzendkosten van 4,25 Betaling geschiedt op de door u gekozen betaalmethode (Ideal,Overboeking,Tegoedbon)

Aankopen met kortingen van 30% tot 50% mogen niet meer geretourneerd worden, na overleg wél geruild voor iets anders. Aankopen met kortingen van meer dan 50% mogen ook niet meer geruild worden. Artikelen van de OUTLET met meer dan 50% korting mogen dus wél geruild worden, maar NIET retour gestuurd worden! Artikelen onder de 15 euro mogen ook NIET retour!
Heeft u suggesties en/of verbeteringen voor onze website of voor het afhandelen van de orders dan kunt u dit mailen naar info@roze-marijn.nl of bellen naar 010-472 0239

Retourzending
Wij doen ons best om u via onze website te informeren over de artikelen. Mocht een artikel desondanks niet aan uw verwachting voldoen, dan kan deze retour gestuurd worden (uiteraard geldt dit ALLEEN voor onze standaard collectie en NIET voor de op maat en naar wens gemaakte artikelen en voor de artikelen die speciaal voor u besteld worden) Echter gelden er voor de standaard retourzending enkele voorwaarden: U dient uw retour altijd vooraf binnen 5 dagen aan te melden via info@roze-marijn.nl. Na ontvangst hiervan krijgt u een retourformulier per mail. Dit dient u in te vullen en bij de retourartikelen te doen. Deze retouren moeten binnen 7 dagen binnen zijn na ontvangst van uw bestelling. Artikelen worden retour genomen als ze terug gezonden worden in de oorspronkelijk staat. Artikelen dienen voorzien te zijn van aangehechte prijskaartjes. Artikelen dienen ongedragen en onbeschadigd te zijn. Alleen als aan al deze voorwaarden is voldaan wordt het retourbedrag binnen 5 werkdagen op uw rekening gestort. Onvoldoende gefrankeerde zendingen worden niet aangenomen. Niet aangemelde retouren kunnen niet terug. Kosten voor retourzending komen voor rekening van de klant. Artikelen die je in de uitverkoop met een korting van 30% tot 50% hebt gekocht mogen NIET geretourneerd worden, evt. na overleg wel geruld voor iets anders. Vanaf meer dan 50% mag het ook niet meer geruild worden. Artikelen van de OUTLET met meer dan 50% mogen dus wel geruild, maar niet retour. Artikelen van minder dan 15 euro kunnen niet retour en ook niet geruild worden!
1. de artikelen gedragen en/of gewassen zijn
2. u zelf hebt getracht een gebrek te herstellen
3. u de gebruiksaanwijzing en /of gebruiksinstructies niet hebt opgevolgd.

Verwerking van uw retourzending
Het bedrag van de retouren wordt binnen 5 werkdagen op uw rekening gestort. Hierover wordt u per email geinformeerd. Was uw bestelling meer dan 100 euro (en gratis verzonden) en komt het bedrag na retour van bepaalde artikelen onder de 100 euro, wordt het totaalbedrag min de bezorgkosten van 3,95 aan u geretourneerd.
Is uw bestelling gratis verstuurd en komt het (of een deel hiervan) retour? Dan wordt de factuur - de bezorgkosten van 3,95 aan u geretourneerd.

Algemene voorwaarden Roze-Marijn, juni 2014